TEST RT-PCR 6 IN 1 PENTRU DIAGNOSTICAREA ANEMIEI LA CAINE : DETERMINARE BABESIA CANIS/ BABESIA GIBSNOI/ LYME DISEASE/ EHRILICHIA CANIS/CANINE ANAPLASMA/ HEMOTROPIC MYCOPLASMAS-BFV 050

BIFOUR
Testarea PCR reprezinta o metoda de diagnostic extrem de utila si de uz larg in practica medicala( Polymerase Chain Reaction)si este o metoda de diagnostic de mare precizie prin care este izolat si identificat un patogen, in functie de prezenta unei secvente specifice de ADN sau ARN.
Testarea PCR fluorescenta are o sensibilitate ridicată, fiabilitate ridicată (97%) și rate ridicate de precizie (97%) ingloband tehnologia TaqMan.
Cod Produs: BFV 050 Ai nevoie de ajutor? 021 233 1819
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Test RT-PCR 6 in 1  pentru diagnosticarea urmatoarelor :

 Babesia canis  si Babesia gibsnoi sunt unele  dintre cele mai des intalnite  tipuri de babesie diagnosticate in mod uzual  la caine a caror cauza este parazitismul celular din globulele  roșii ale  sângelui  și pot duce la anemie precumsi  alte complicatii.
Ambele tipuri se  transmit prin căpușa si in forma acuta evolueaza cu apatie, adinamie, febra, anorexie, prostratie, subicter sau icter, anemie, uneori tulburari respiratorii sau nervoase (ataxie, sindrom epileptiform, paraplegie), irido-ciclita, cu epifora, fotofobie, hemoragii retiniene. In forma cronica evolutia dureaza mai multe saptamani, predominanta fiind anemia si slabirea accentuate.

Boala Lyme (borelioza Lyme) este o boala care afecteaza atat animalele, cat si oamenii - ceea ce este cunoscut sub numele de boala zoonotica. Boala Lyme este cauzata de infectia cu bacteria Borrelia burgdorferi. Bacteriile sunt transmise animalelor prin muscatura de capuse infectate.

Ehrlichia canis (E. canis) este cea mai frecventă specie rickettsială implicată în ehrlichioza la câini. Ehrlichioza este o boală infecțioasă a câinilor transmisă de căpușe, de obicei purtată de căpușa maro. Boala pare să fie deosebit de severă la ciobănesc german și la doberman pinscher.

Anaplasmoza este o boală transmisă de căpușe cauzată de organismul bacterian infecțios Anaplasma phagocytophilum si/ Anaplasma platys si se transmite prin mușcături de căpușă
Anaplasmoza a fost raportată la nivel mondial la o mare varietate de animale.

Hemotropic mycoplasmas , alaturi de Haemobartonella și Eperythrozoon sunt intalnite in taxonomia moderna si accepate  provizoriu in  genul Mycoplasma , sunt bacterii ceinfectează o mare varietate de vertebrate din întreaga lume, se atașează la suprafața celulelor roșii ale gazdei și pot, în anumite condiții, să pătrundă în celulă sa produca hemoliza rezultand ulterior anemia hemolitica in functie de tropismul gazdei.


RECOLTARE:
Proba de sange – specimen-sange venos, recoltat in eprubete de biochimie conform specificatiilor testului(EDTA); 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni (Mo) - Vineri (Fr) 8.30 – 17.00

021 233 1819 office@daisy-medical.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!